Sign in

Shanset dhjetore, thyesore dhe amerikane shpjeguan $

 • Libri sportiv i Stake.com ju lejon të shikoni shanset në disa formate
 • Gjeni ndryshimet midis shanset dhjetore, thyesore dhe amerikane
$
stake.com sportsbook odds
 • Shanset dhjetore
 • Shanset thyesore
 • Shanset Amerikane
 • Bonusi sportiv i Stake.com
Stake.com është shtëpia e librit më të madh sportiv të crypto në botë.

Libri i sporteve Stake ka shanse për mbi 30 sporte të ndryshme, me mijëra tregje bastesh të disponueshme çdo ditë.

Në Stake , ju mund t'i shikoni shanset në disa formate: dhjetore, thyesore dhe amerikane. Në këtë artikull, ne shpjegojmë ndryshimin midis këtyre tre mënyrave të ndryshme të shfaqjes së mosmarrëveshjeve.

Shanset dhjetore

Mënyra më e zakonshme e shfaqjes së koeficienteve të basteve është në numra dhjetorë, pasi është më e popullarizuara nga lojtarët. Është gjithashtu një nga më të lehtat për t'u llogaritur. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shumëzoni shumën që dëshironi të vini bast me shanset që ofrohen.

Një ekuacion i thjeshtë është: Shanset x Stake = Kthimi

Ja se si mund të llogaritni kthimet në bast tuaj, duke përdorur si shembull një lojë hipotetike futbolli midis Liverpool dhe Manchester United:

Liverpool: 2
Barazimi: 3.25
Manchester United: 3.80

Nëse jeni duke vënë bast 50 dollarë në Manchester United:

3,80 x 50 = 190 dollarë

Kthimi juaj përfshin stake tuaj origjinal, që do të thotë se fitimi juaj real është 140 dollarë.

Shanset thyesore

Thyesja është gjithashtu një mënyrë e njohur për të shfaqur shanset, veçanërisht në Mbretërinë e Bashkuar. Ato janë një pjesë kyçe e historisë së basteve sportive, por vështirësia në krahasimin e tyre me shanset e tjera do të thotë që shanset e pjesshme po bëhen më pak të njohura me faqet e basteve dhe lojtarët.

Dallimi i madh midis gjasave dhjetore dhe fraksionale është se kur përdorni fraksionale, shanset tregojnë fitimin tuaj real në vend që të tregojnë kthimin tuaj total.

Mënyra më e lehtë për të kuptuar këtë formë të gjasave është përdorimi i kësaj formule të shkurtër:

Sa do të fitoni / stake tuaja

Prandaj, nëse shanset tuaja janë 7/1, një bast 1$ do t'ju fitojë 7$.

Shanset Amerikane

Shanset amerikane janë mjaft të ndryshme nga shanset dhjetore dhe fraksionale të lartpërmendura. Interpretimi i gjasave tuaja bazohet rreth asaj nëse ka një (+) ose një (-) brenda shanset që shfaqen. Shprehen numra që janë në raport me 100, një shifër bazë.

Kur ka një (-), ju duhet të vini bast shumën e shprehur për të fituar 100 dollarë.

Kur ka një (+), ju do të fitoni shumën e shprehur për çdo $100 që keni vënë bast.

Duke përdorur një lojë basketbolli NBA si një shembull tjetër:

Chicago Bulls : -270
LA Lakers : +195

Kjo do të thotë që ju do të duhet të vini bast 270 dollarë në Bulls për të fituar për të fituar 100 dollarë.

Kjo do të thotë gjithashtu se ju do të fitoni 195 dollarë nëse vendosni 100 dollarë për Lakers për të fituar.

Shanset dhjetore llogaritin kthimin tuaj, ndërsa shanset fraksionale vetëm llogaritin fitimin tuaj. Me shanset amerikane, fitimi juaj bazohet në një shifër prej 100 dollarësh - një vlerë e zakonshme dhe e lehtë për t'u kuptuar.

Ju mund të kaloni midis shanset dhjetore, thyesore dhe amerikane në Stake.com thjesht duke klikuar në butonin 'Shanset' që shihet në librin e sporteve. Këto janë tre opsionet më të njohura, por nëse preferoni, mund të kaloni edhe në indonezisht, Hong Kong ose Malajzian.

Bonusi sportiv i Stake.com

Bashkohuni me kodin Stake.com NEWBONUS për të marrë një bonus ekskluziv të mirëseardhjes me vlerë deri në $1000.

Nëse nuk jeni regjistruar ende në librin sportiv të crypto , ja se si të hapni një llogari:

 1. Përdorni lidhjet në këtë faqe për të shkuar në faqen zyrtare të internetit të Stake.com .
 2. Prekni butonin 'Regjistrohu' dhe plotësoni formularin e shkurtër të regjistrimit. Duhet më pak se një minutë për të hapur një llogari.
 3. Kur pyeteni nëse keni një kod, shkruani kodin promovues të Stake NEWBONUS . Ky kod ju lejon të merrni bonusin më të madh.

Për të marrë bonusin:

 • Hyni në llogarinë tuaj të re
 • Sigurohuni që keni përdorur kodin promovues NEWBONUS kur ju pyesni nëse keni një kod
 • Bëni depozitën tuaj të parë me para reale
 • Më pas do të merrni një bonus depozite 200% me vlerë deri në 1000 dollarë

Si libri më i madh sportiv i crypto në botë, ju mund të depozitoni duke përdorur një sërë kriptomonedhash të ndryshme, duke përfshirë Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin dhe Ripple.