Sign in

Si të përdorni kasafortën e Stake.com $

  • Kasaforta e Stake.com ju lejon të ndani depozitat tuaja
  • Funksioni u lejon lojtarëve të ruajnë kreditet në vend larg bilancit të disponueshëm
  • Zbuloni se si ta përdorni këtë veçori!
$
Stake.com vault
  • Pse të përdorni kasafortën e Stake.com?
  • Si të hyni në kasafortën e Stake.com
  • konkluzioni
Stake.com ofron shumë çmime unike dhe oferta bonus për lojtarët besnikë, me disa nga dhuratat e dërguara në kasafortën tuaj në vend të bilancit tuaj të disponueshëm.

Nëse nuk jeni të njohur me mënyrën se si funksionon kasaforta e Stake.com , në këtë faqe do t'ju tregojmë se si ta përdorni dhe pse ofron shumë përparësi për lojtarët e Stake .

Stake është faqja më e madhe e basteve të crypto në botë. Është gjithashtu një nga të paktat ku lojtarët mund të ruajnë kredite në vend.

Llogaria juaj Stake.com ju lejon të mbani kredinë të sigurt në një kasafortë, si dhe në bilancin tuaj të disponueshëm.

Pse të përdorni kasafortën e Stake.com?

Siç u përmend, disa zbritje dhe oferta të bonusit të Stake dërgohen në kasafortën tuaj.

Përveç përdorimit të kasafortës për të mbajtur disa prej këtyre dhuratave, mund ta përdorni edhe kur bëni baste në libër sportiv ose kur luani lojërat tuaja të preferuara të kazinosë.

Nëse gëzoni një fitore të madhe ose bëni një fitim të madh, kjo bën që të dërgohen të paktën disa nga fondet në kasafortën tuaj. Nëse nuk po tërhiqni fondet menjëherë, duke i zhvendosur në kasafortën tuaj të Stake , nuk do të tundoheni ta përdorni, duke rezultuar në një fitim dhe humbje të përmirësuar. Nëse jeni një lojtar strategjik, kjo ka kuptim.

Me fjalë të thjeshta, konsiderojeni kasafortën tuaj si një ruajtje të përkohshme për fondet tuaja. Sigurisht, ju gjithmonë mund t'i transferoni fondet në portofolin tuaj dhe më pas t'i tërheqni ato fonde në portofolin tuaj crypto .

Si të hyni në kasafortën e Stake.com

Është vërtet shumë e thjeshtë. Kur access në faqen zyrtare të Stake.com , mund të shihni opsionin Vault në krye të djathtë të ekranit.

Klikoni mbi të dhe mund të zgjidhni të depozitoni ose të tërhiqeni nga kasaforta juaj.

Nëse po depozitoni, thjesht duhet të vendosni se sa para dëshironi të vendosni në kasafortën tuaj dhe më pas klikoni 'Depozitoni në Kasafortë'.

Nëse dëshironi të tërheqni fonde nga kasaforta juaj, do t'ju kërkohet fjalëkalimi përpara se të vendosni shumën që dëshironi të tërhiqni.

Tërheqjet janë të menjëhershme dhe do të shfaqen në bilancin tuaj të disponueshëm sapo të klikoni për të konfirmuar transaksionin.

konkluzioni

Përdorimi i kasafortës suaj të Stake.com është i thjeshtë dhe ju lejon të luani me paratë tuaja sipas dëshirës. Duke përdorur kasafortën, ju mund të lini me siguri kredinë tuaj në vend, si dhe t'i vendosni vetes kufijtë e basteve. Plus, nëse dëshironi të tërhiqni kredinë nga kasaforta, mund ta bëni këtë menjëherë me klikimin e një butoni.