Sign in

Udhëzues i transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake.com - Si të përdorni shërbimin e transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake $

  • Mësoni rreth shërbimit të transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake.com
  • Gjithçka që duhet të dini për transmetimet e drejtpërdrejta të Stake
  • Shikoni sportin live falas kur regjistroheni!
$
Udhëzuesi i transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake $
  • Regjistrohu për Stake Live Streaming
  • Transmetimet e drejtpërdrejta të kunjit
  • Kushtet dhe rregullat e transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake.com
Stake.com është libri më i madh i kriptosporteve në botë, që ofron baste në mbi 30 sporte të ndryshme. Bastet e drejtpërdrejta ofrohen çdo ditë dhe shërbimi i transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake ju lejon të shikoni sportin e transmetimit të drejtpërdrejtë falas.

Libri sportiv i Stake.com është global, me mijëra përdorues të regjistruar që regjistrohen për të parë dhe vënë bast në sporte drejtpërdrejt çdo ditë.

Transmetimi i drejtpërdrejtë i Stake ju lejon të shikoni një lojë ashtu siç ndodh, ndërsa bastni në të njëjtën kohë.

Transmetimi i drejtpërdrejtë në Stake.com është i disponueshëm në një numër sportesh. Ju mund të shijoni shumë futboll me transmetim të drejtpërdrejtë, si dhe tenis, pingpong, kriket, hendboll dhe më shumë.

Lojtarët e Stake mund të shijojnë gjithashtu eSports me transmetim të drejtpërdrejtë, me baste të drejtpërdrejta të lojërave Counter-Strike, NBA, Dota 2, FIFA dhe League of Legends të disponueshme me transmetim të drejtpërdrejtë.

Regjistrohu për Stake Live Streaming

Për të shijuar transmetimin e drejtpërdrejtë në Stake.com , gjithçka që ju nevojitet është një llogari.

undefined
Stake është global dhe mund të aksesohet në shumë vende anembanë botës. Ju mund të identifikoheni nga Evropa, Azia, Kanadaja, Amerika Latine dhe gjetkë.

Ju nuk keni nevojë të vendosni një bast për të parë ndonjë prej transmetimeve të drejtpërdrejta, por nëse dëshironi të vendosni një bast sportiv, duke u regjistruar me kodin promovues të Stake.com NEWBONUS , mund të merrni një bonus depozite 200% me vlerë deri në 1000 dollarë. për t'u përdorur në librin sportiv.

Ja se si të hapni një llogari dhe të përdorni transmetimet e drejtpërdrejta:

  1. Përdorni lidhjet në këtë faqe për të shkuar në faqen zyrtare të internetit të Stake.com .
  2. Prekni butonin "Regjistrohu" dhe krijoni një emër përdoruesi. Përndryshe, mund të regjistroheni duke përdorur llogarinë tuaj në Facebook, Twitch ose Google.
  3. Kur pyeteni nëse keni një Kod, shkruani kodin promovues të Stake NEWBONUS . Si lojtar i ri, ky kod ju lejon të merrni bonusin më të madh të mirëseardhjes në dispozicion.

Transmetimi i drejtpërdrejtë është i disponueshëm në pajisjet celulare, si dhe në desktop.

Transmetimet e drejtpërdrejta të kunjit

Pasi të jeni regjistruar, mund të filloni të shikoni sportin e transmetimit të drejtpërdrejtë falas.

stake.com live stream volleyball
Shërbimi është krijuar gjithashtu për t'ju lejuar të shikoni transmetime të shumta në të njëjtën kohë. Dëshironi të shikoni eSports dhe pingpong në të njëjtën kohë? Ti mundesh!

Për të parë një transmetim të drejtpërdrejtë, shkoni te Libri Sportiv dhe klikoni 'Live Tani' nga menyja.

Ju do të jeni në gjendje të shihni të gjitha ngjarjet aktuale dhe të ardhshme të basteve live. Çdo ngjarje ku ofrohet transmetim i drejtpërdrejtë do të ketë një ikonë televizive pranë saj.

Klikoni ikonën e televizorit që shihet në ekran dhe transmetimi i drejtpërdrejtë do të fillojë!

Kushtet dhe rregullat e transmetimit të drejtpërdrejtë të Stake.com

Transmetimi i drejtpërdrejtë është i disponueshëm për të gjithë përdoruesit e regjistruar që kanë bërë një depozitë me para reale.

Transmetimet e drejtpërdrejta mund të aksesohen në të gjitha vendet ku Stake.com është i disponueshëm.

Disa transmetime të drejtpërdrejta mund të kufizohen në varësi të vendit nga i cili po i përdorni librin sportiv.

Termat dhe kushtet e plota mund të gjenden kur qaseni në librin sportiv.

Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, ekipi mbështetës i Stake live është i disponueshëm në vend për t'u marrë me çdo pyetje ose pyetje që mund të keni.